Rudolf-laitteen vuosilisenssi – Anicare
Facebook Instagram

Rudolf-laitteen vuosilisenssi

Jokainen Rudolf-laite vaatii toimiakseen aktiivisen vuosilisenssin.

Anicaren -vuosilisenssi astuu voimaan sen ostohetkestä ja on voimassa 1-vuoden (365 päivää). Vuosilisenssin päättyessä saat Anicare -sovellukseen muistutuksen lisenssin vanhentumisesta. Voit ostaa vuosilisenssille jatkoa tai hyväksyä vuosilisennsin päättymisen, jolloin et enää voi seurata lisenssin pariksi liitettyä Rudolf-laitettasi.

Mikäli vuosilisenssiin liitetty Rudolf -laite poistetaan käytöstä vuosilisenssin ollessa vielä aktiivisena, voit lisätä uuden Rudolf laitteen samalle vuosilisenssille.

Lisenssit eivät kuitenkaan ole laitekohtaisia eli sinun ei tarvitse tietää, milloin tai minkä lisenssin olet osatanut tai mille laitteelle se kuuluu. Näet Anicare -sovelluksessa reaalia-ajassa montako vapaata lisenssiä käyttäjätunnukselle on ostettu ja niin monta Rudolf -laitetta voit sovellukseen lisätä. Voit ostaa Rudolf -laitteita varastoon tai toisilta käyttäjiltä ja hankkia lisenssin vasta kun olet aikeissa asentaa itse tuotteen.

60.00  (alv. 0%)
74.40  (alv. 24%)

Erämaksu alkaen 2,00 €/kk (alv. 0 %)

Kuvaus

Yksi laitekohtainen lisenssi kattaa kaikki yhdestä laitteesta syntyvät kustannukset, joita ovat:
● Laitekohtaiset operaattorimaksut
● Laitekohtaiset tiedonsiirtomaksut
● Laitekohtainen ylläpito:

 • ○ Jatkuvaa kehitystyö käyttäjiltä saamamme palautteen pohjalta.
  ○ Laitteen lähettämät tiedot, kuin myös Anicare-sovellukseen tallentamasi tiedot, ovat turvassa ja aina käytettävissä.
  ○ Laite tukee ohjelmiston etäpäivittämistä. Viimeiset parannukset ja uudistukset saadaan kaikkiin Rudolf-laitteisiin heti käyttöön täysin automaattisesti ilman, että käyttäjän tarvitsee tehdä mitään.
 • ● Laitteen liittäminen Anicare-sovellukseen
  ● Käyttäjille ilmaisen Anicare-sovelluksen ylläpidon, päivitykset, parannukset ja yhteensopivuuden varmistamisen eri puhelinmerkkien ja -mallien kanssa nyt ja tulevaisuudessa.

  Jokaisen laitteen lisenssi kestää vuoden sen aktivoimisesta. Sinun ei tarvitse muistaa, milloin lisenssit ovat ostettu. Anicare-sovellus ilmoittaa sinulle kuukauden ennen lisenssin päättymistä, joten ehdit hyvin ostaa tarvittaessa jatkoa laitteen lisenssille.

  Lisenssillä on varmistettu, että sinä voit keskittyä olennaiseen eli porojen hoitoon ja seuraamiseen. Me Anicarella huolehdimme laitekohtaisen lisenssimaksun kautta kaikesta muusta Rudolfiin liittyvästä. Lisenssin kuukausihinta on vain 5 € (alv 0 %), minimi lisenssiaika on vuosi.

  Voit maksaa tuotteet myös osissa Collector pankin rahoituksen kautta, jolloin esimerkiksi vuoden maksuajalla maksat yhdestä lisenssistä vain 5 € kuukaudessa. Voit valita osamaksu vaihtoehdon tehdessäsi maksua.

  Katso myös, mitä muut ovat ostaneet:

  1