Slide One

epätietoinen jonkin porosi kohtalosta?

Slide One - copy

löytänyt metsästä menehtyneen poron, jota ei enää voinut tunnistaa?

Slide One - copy - copy

viettänyt tunteja etsien maastosta menehtynyttä tai haavoittunutta poroa?

Slide One - copy - copy - copy

Tuotteemme tekevät kysymykset turhiksi:

previous arrow
next arrow

Rudolf-laite mahdollistaa

LUOTETTAVAA POROJEN SEURANTAA

Anicaren kehittämä Rudolf-laite tarjoaa porotalouteen luotettavan ja helpon tavan seurata poroja sekä todentaa mahdolliset tapaturmat tarkasti ja nopeasti. Rudolf-laitteen ansiosta voit seurata kaikenikäisiä poroja, myös vasoja ja hirvaita, joille ei ole aiemmin ollut toimivaa seurantaratkaisua.

Pieni ja kevyt

Erittäin pieni ja kevyt, voidaan käyttää yli puolivuotiailla poroilla

Helppo asentaa

Laite kiinnitetään poron korvaan aivan kuin tavallinen korvamerkki

TARKKA PAIKANNUS

Sunnuntaisin saatava paikkatieto kertoo sijainnin metrien tarkkuudella

NOPEA KUOLINILMAISU

Saat tunneissa tiedon poron menehtymisestä Anicare-sovellukseesi

Huoltovapaa

Laitteen toiminta-aika jopa viisi vuotta ilman pariston vaihtoa

Laaja kuuluvuus

Nykyaikaiset IoT-verkkoteknologiat mahdollistavat parhaan kuuluvuuden

Millä porojen seuranta tapahtuu?

ANICARE-SOVELLUKSELLA

Rudolf-laitteiden seuranta ja poron tietojen ylläpitäminen tapahtuu maksuttomalla Anicare-sovelluksella. Sovellukseen voit merkitä yksityiskohtaisesti porosi tiedot, jolloin tiedät tarkasti, kenelle Rudolf-laite on asennettu.

Perustilassa saat sovellukseen tiedon porosi sijainnista kerran viikossa tai tarvittaessa voit kysyä porosi sijaintia sovelluksen kautta. Mikäli porosi henki on uhattuna, saat siitä välittömästi erillisen hälytyksen puhelimeesi ja näet poron paikkatiedon Anicare-sovelluksen kartalla tarkasti. Anicare-sovellus tarjoaa sinulle tarkat pohjoismaiden maastokartat myös siellä, missä verkkoyhteyttä puhelimella ei ole.

Anicare-sovelluksen avulla, voit jakaa porosi tiedot ja sijainnin muiden Anicare-sovellusta käyttävien kanssa. Lisäksi voit tarkistaa Rudolf-laitteella varustetun porosi kulkeman reitin, sillä sovelluksen avulla näet aina viisi viimeisintä ilmoitettua paikkamerkintää.

ANICAREN TARINA POROMIEHELTÄ POROMIEHELLE

TAHDOSTA AUTTAA POROTALOUTTA

Parhaat ideat syntyvät hyvässä porukassa, nokipannusta kaadettu höyryävä kahvi kuksassa ja ruskan värittämän maiseman ympäröimänä. Näin ainakin Anicaren tapauksessa, jossa pitkä ettopäivä oli kääntymässä iltaan ja eri sukupolvet summasivat porotalouden tilaa ja sen kohtaamia haasteita syksyllä 2016.

Paljon on Ounasjoessa vettä virrannut tämän jälkeen, mutta niin on myös kasvanut halu tehdä jotain, joka toisi porotalouden tähän päivään ja tarjoaisi teknisiä helpotuksia perinteikkään elinkeinon harjoittamiseen. Porotalous oli tuntunut jäävän poron koparoihin niin teknologian kehityksen kuin sitä tarjoavien valmistajien suhteen, vaikkakin toimialaa voidaan pitää Suomen imagon kannalta maailmalla erittäin merkityksellisenä.

Oikeiden henkilöiden tietotaidon ja intressien kohtaamisesta on syntynyt Anicare Oy, joka tarjoaa porotalouteen tuotteita, jotka palvelevat tarkoitusta ja ratkaisevat selkeitä ongelmia poronomistajien haluamalla tavalla.

Päämääränä on taata perinteikkään elinkeinon jatkuminen hyvävoimaisena nyt ja pitkään tulevaisuudessa, ja tähän Anicare haluaa tehdä osansa.

Ratkaisumme porotalouteen

TUTUSTU TARKEMMIN JA TILAA VERKKOKAUPASTAMME

Rudolf-kokonaisuus

129,00 € (alv. 0%)

159,96 € (alv. 24%)

Rudolf-laite

99,00 € (alv. 0%)

122,76 € (alv. 24%)

Vuosiliittymä

39,00 € (alv. 0%)

48,36 € (alv. 24%)

Asennuspihdit

69,00 € (alv. 0%)

85,56 € (alv. 24%)

VALITSE PALVELUSOPIMUS, KUN

JOKAINEN PORO ON ARVOKAS

Kun kaikki porosi ovat seurannassa, saat suurimman hyödyn Rudolf-laitteista. Tällöin tapaturmaisesti kuolleet porot eivät jää löytymättä ja talven kääntyessä ankaraksi saat porosi ajoissa lisäruokinnan piiriin. Tarjoamme palvelusopimusta vähintään yli 50 kappaleen yksittäisille tilauksille, jolloin laitekohtainen kustannus on erittäin edullinen. Palvelusopimusasiakkuus avaa mahdollisuuden entistä kattavampaan käytön tukeen ja palveluun.

Sopimusasiakkaana saat etuhinnat tuotteista ja liittymistä alkaen 5€/kk/poro

Sopimus tehdään vähintään 3 vuodeksi

Sopimuskauden ajan pidennetty laitetakuu

Saat entistä kattavamman tuen ja neuvonnan Rudolf-laitteiden sekä Anicare-sovelluksen käyttöön

Asiakkaidemme kertomaa

Näin Rudolf on auttanut meitä

Poronhoitoalue on suuri ja poronhoito sen eri osissa monimuotoista. Asiakkaamme ovat ensiarvoisen tärkeässä asemassa kehitettäessä Rudolfia ja palveluamme. Tarjoamiemme ratkaisujen tulee palvella poronomistajia sijainnista riippumatta parhaalla mahdollisella tavalla tehden raskaasta työstä hieman helpompaa.

Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa. Sovellamme rehtiä pohjoista ajattelua ja pidämme kiinni lupauksistamme. Tästä ovat osoituksena tyytyväiset asiakkaat.

Päädyin Rudolf-laitteeseen hirvaiden seurannassa, koska sen asennus oli helppoa ja sitä on huoleton käyttää.
Mertsi
Poronomistaja
Valitsin Rudolfin, koska se mahdollistaa kaikkien porojeni seuraamisen ja näin saan jokaisen poron tarhaan talveksi.
Jaakko
Poronomistaja