Facebook Instagram

Tietosuojaseloste

Luottamus, turvallisuus ja läpinäkyvyys ovat ydinasioita Anicare Oy:n liiketoiminnassa.

Vuoden 2018 aikana voimaan astuvaa tietosuoja-asetusta sovelletaan henkilötietojen käsittelyyn, joka on osittain tai kokonaan automaattista. Tässä ilmoituksessa kuvaamme, miten käsittelemme henkilötietoja toiminnassamme.

Käsittelyn tarkoitus, oikeusperusteet ja tiedon lähteet

Palvelemme yritys- tai yksityis- asiakkaita. Tämän vuoksi käsittelemme rekisterinpitäjänä pääasiassa henkilötietoja, jotka olemme saaneet toimiessamme yhteistyössä tai asiakassuhteessa yrityksen tai yhteisön kanssa. Näin ollen Anicare Oy:n palveluihin rekisteröidyt ovat omien työntekijöidemme lisäksi yritysasiakkaitamme, yksityishenkilöasiakkaitamme, potentiaalisia tulevia asiakkaita tai verkkosivumme käyttäjiä. Tiedot saadaan yritykseltä tai henkilöasiakkaalta itseltään.

Toiminnassamme käsittelemme henkilötietoja seuraaviin käsittelytarkoituksiin ja seuraavilla perusteilla:
1. Hoitaaksemme asiakassuhdettamme sopimuksemme perusteella.
2. Hoitaaksemme asiakassuhdettamme toimittaaksemme palvelut ja tilaukset sopimuksen perusteella.
3. Hoitaaksemme asiakassuhdettamme, kehittääksemme palvelukokemusta ja markkinoidaksemme palveluitamme rekisterinpitäjän oikeutetun edun tai antamasi suostumuksen perusteella.

Tietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joiden työtehtäviin Anicare Oy:ssa kyseisten tietojen käsitteleminen tehtävänmukaisesti kuuluu.

Luovutamme tietojasi kolmansille osapuolille, silloin kun se on tarpeellista palvelun tai tuotteen toiminnan kannalta. Tietoja voidaan luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole sitä kieltänyt.
Anicare Oy voi käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia, kuten tekninen puhelintuki tällöin Anicare Oy voi siirtää henkilötietoja palveluntarjoajille, jotka käsittelevät henkilötietoja Anicare Oy:n lukuun käsittelijöinä.

Tietoja voidaan siirtää EU:n ja ETA-alueen ulkopuolelle lainsäädännön suomissa puitteissa

Rekisteröidyn oikeudet:
1. Tarkistaa ja päivittää henkilötietonsa ajan tasalle (tarkastus- ja korjausoikeus).
2. Vastustaa tietojesi käyttämistä mm. asiakasviestintään ja markkinointiin (kielto-oikeus).
3. Pyytää tietosi poistamista järjestelmistämme (tietojen poistamisoikeus).
4. Tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos käsittelyssä on puutteita tai lainvastaisuuksia.

Tietojesi tarkastus, korjaaminen, poistaminen ja käytön vastustaminen onnistuu parhaiten ottamalla sähköpostitse yhteyttä Anicare Oy:n tietosuoja-asioista vastaavaan henkilöön.

Tietosuoja-asioista vastaavan yhteystiedot: Kaisa Sarkkinen kaisa.sarkkinen@anicare.fi

Anicare Oy:n nettisivujen yhteydenotto ja verkkokauppa

Tallennamme yhteydenottojen ja/tai verkkokaupan kautta käydyt keskustelut ja ostot asiakaspalvelua ja sen parantamista varten sekä kehittääksemme toimintaamme ja palveluitamme.

Yhteydenottojen kautta kerätyt henkilötiedot (nimi + sähköpostiosoite) tallennamme rekisteriimme ja käsittelemme niitä luottamuksella ja turvallisesti, emmekä siirrä tai luovuta niitä muuhun käyttöön tai muille tahoille.
Säilytämme sivuston yhteydenottolomakkeen kautta tulleita tietoja kuusi (6) kuukautta, jonka jälkeen tiedot menevät arkistoon, joka tyhjennetään pysyvästi puolivuosittain.

Anicare Oy-sivuston evästekäytännöt

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivusto tallentaa tietokoneellesi tai matkapuhelimeesi, kun vierailet Anicaren verkkosivustoilla. Käytämme sivuillamme evästeitä palveluntuottamiseksi nettisivuillamme. Evästeet myös välittävät sivustolta käyttäjätietoa sivuston omistajille.

Eväste käytännöt:
Verkkosivustolla käytetään Googlen toimittamaa Google Analytics -ohjelmaa, joka helpottaa sivuston käytön seurantaa. Tähän tarkoitukseen Google Analytics käyttää evästeitä, jotka ovat käyttäjän tietokoneelle talletettavia tekstitiedostoja.

Tämän verkkosivuston käytöstä evästeillä luotu tieto, eli vakiomuotoiset internetin kirjautumistiedot ja käyntitiedot siirtyvät ja tallentuvat Googlen EU:ssa ja Yhdysvalloissa oleville palvelimille. Emme koskaan lähetä Googlelle tietoja, josta käyttäjä olisi tunnistettavissa.

Google noudattaa EU:n ja Yhdysvaltain Privacy Shield -järjestelyä. Google voi toimittaa Google Analyticsin keräämiä tietoja kolmansille osapuolille lain sitä edellyttäessä tai kolmansien osapuolten käsitellessä tietoja Googlen puolesta. Google Analyticsin käyttöehtojen mukaan Google ei yhdistä rekisteröityjen IP-osoitteita mihinkään muuhun Googlessa säilytettävään tietoon.

Voit estää Google Analyticsin evästeiden käytön lataamalla ja ottamalla käyttöön Google Analytics Opt-out Browser Add-on -vaihtoehdon.

Jos päätät poistaa evästeet, poistat samalla osan verkkopalvelumme toimivuudesta, jonka vuoksi sivut eivät enää välttämättä toimi optimaalisesti. Tämän takia, jos haluat verkkosivuillamme hyvän palvelukokemuksen, emme suosittele evästeiden käytön estämistä.

Palveluiden kehityksen ja lainsäädännön muutosten takia pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan rekisteröityneille asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.

Tämä tietosuojaseloste korvaa aikaisemman rekisteriselosteen.

marraskuu 7, 2019