ToimitusAJAT ja myyntialue

Tilauksen toimitusaika määräytyy tuotteiden toimitusaikojen sekä valittujen maksu- ja toimitustapojen mukaan. Tilauksen toimitusaika on normaalisti 2-5 arkipäivää.

Tuotekohtaiset toimitusajat näkyvät kunkin tuotteen tuotekortista. Maksu- ja toimitustapojen ehdot näkyvät tältä sivulta toimitustavat ja maksutavat kohdista. Annetut toimitusajat ovat arvioita toimitusajoista eivätkä sido myyjää.

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta vain Suomeen, Norjaan ja Ruotsiin. Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan tuotteita ulkomaille tai Ahvenanmaalle, ota meihin yhteyttä sähköpostilla:rudolf@anicare.fi.

Toimituskulut
Suomi: 5,00 €
Norja ja Ruotsi: 20,00 €

Toimitustavat

Toimitamme tilauksia alla listatuilla toimitustavoilla. Kunkin toimitustavan yhteydestä näet lisäksi toimitusajan ja -hinnan.

Mikäli kaikkia tilauksen tuotteita ei ole varastossa, tilauksesi jää odottamaan puuttuvia tuotteita. Tilaus toimitetaan kokonaisuudessaan, kun koko tilaus on valmis toimitettavaksi.

Voimme tarvittaessa toimittaa varastosta heti löytyvät tuotteet erikseen ja toimittaa loput tuotteet jälkitoimituksella.

Pidätämme oikeuden lähettää tilaus muulla toimitustavalla, mikäli tilausta ei tuotteen arvon tai koon vuoksi tarvitse lähettää kirjattuna postipakettina.

Posti, toimitus kotiosoitteeseen
Mikäli tilauksesi koko sallii kirjekoon lähetyksen, tilauksesi voidaan toimittaa ilmoittamaasi osoitteeseen kirjeenä toimitusehtojen mukaisesti. Kirjelähetys ei ole seurattavissa eikä toimittaja ota vastuuta toimituksesta.

Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Postin toimipisteeseen toimitusehtojen mukaisesti.

Palautusehdot

Ostoksilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran ostohetkestä lähtien. Palautettujen tuotteiden täytyy olla avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisena. Näiden ehtojen täyttyessä asiakkaan on mahdollista saada rahat takaisin, mikäli hän ei halua vaihtaa tuotetta.

Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilatut tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä meihin uuden tuotteen toimittamiseen liittyen.

Asiakkaan toivomuksesta valmistetuille tai muokatuille tuotteille emme myönnä yksipuolista peruutusoikeutta. Peruutuksen yhteydessä tilauksesta mahdollisesti aiheutuneet kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta.

Palautusohjeet
Varmistathan ennen tuotteiden palautusta, että tuotteet ovat avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisena. Muutoin Anicare Oy varaa itselleen oikeuden veloittaa aiheettomasta palautuksesta aiheutuneet kulut, kuitenkin aina vähintään 50,00€.

Tuotetta ei katsota otetuksi käyttöön, jos asiakas on käsitellyt tuotetta vain siten kuin on tarpeen sen luonteen ja ominaisuuksien toteamiseksi. Laitteen rekisteröinti tai yksilöintisinetin irrotus luetaan sellaiseksi käyttämiseksi, ettei palautusoikeus ole enää voimassa.

Digitaalisilla käyttöönotetuilla tuotteilla, kuten ohjelmistoilla, lisensseillä ja muilla vastaavilla tuotteilla ei ole palautus- eikä vaihto-oikeutta.

Mikäli asiakas on tilausta tehdessään antanut yrityksen nimen, katsotaan, että tavara tilataan yritykselle, eikä normaali kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ole voimassa.

Palautustilanteessa ota yhteyttä sähköpostitse rudolf@anicare.fi ja otamme palautuksen käsittelyyn. Liitäthän sähköpostin mukaan seuraavat tiedot:
Omat tiedot: nimi, osoite ja puhelinnumero.
Tilinumerosi palautusta varten tai tieto, jos haluat vaihtaa tuotteen uuteen.
Tilausnumero, löytyy sekä kuitista että sähköpostiin toimitetusta tilausvahvistuksesta.
Palautuksen syy.
Antamalla meille mahdollisimman tarkat tiedot autat meitä palautuksen käsittelyssä ja nopeutat asian käsittelyä.

Palautus on maksuton Suomen sisällä. Mahdollisia ulkomaantilauksia palautettaessa perimme palautuksesta aiheutuvat lisäkulut asiakkaalta.