Rudolf apparat

99.00  (MOMS 0%)

122.76  (MOMS 24%)

Varje Rudolf-enhet kräver ett aktivt abonnemang för att fungera

Rudolf apparat
Rudolf-apparaten är ett ”dödslarm” monterat på renens öra, som även kan användas för att spåra renens plats. Rudolf-enheten kommer att upptäcka renens död inom några timmar och meddelandet kommer via Anicare-appen på din mobiltelefon. I normalt läge rapporterar enheten den exakta platsen för renen en gång i veckan.

Funktioner
● Mycket liten och lätt, kan användas med renar över sex månader gamla
● Aktiv hälsoövervakning, exakt dödsmeddelande inom några timmar
● Underhållsfritt, batteriet håller i upp till 5 år
● Väder- och vattentålig, testad i finska Lappland

Abonnemang
Rudolf-enheten inkluderar inget aktivt abonnemang. Den måste köpas separat.
Välj en Rudolf-enhet om du redan har ett aktivt abonnemang eller vill köpa Rudolf-enheter i förväg.

I lager

Artikelnr: Jokainen Rudolf-laite vaatii lisäksi aktiivisen vuosiliittymän Kategori:

Rudolf-enheten kan användas tillförlitligt för att verifiera rovdjurs- och trafikskador, oavsett plats och miljöfaktorer. På grund av sin lilla och lätta storlek orsakar den ingen skada eller fara för djuret och utseendet på en ren förblir nästan intakt. Rudolf-enheten behöver ett aktivt abonnemang för att fungera.

Öronmärket har upptäckts vara en lösning som fungerar inom renskötseln, därför är användningen av Rudolf-apparaten säker och pålitlig året runt. Anicare ser till att alla Rudolf-enheter alltid har de senaste funktionerna för att säkerställa korrekt och pålitlig drift.

Till skillnad från andra IoT-nätverkstekniker låter NB-IoT-nätverkstekniken dig uppdatera enhetsprogramvara till befintliga enheter.

Du kan även betala flexibelt i delbetalningar med en betalningstid på upp till 36 månader. Avbetalningen väljs vid betalningen.

Android- och iOS-appar kan laddas ner från appbutikens logotyper nedan: